Hieronder reacties van kinderen en ouders:

 • “Even heel kort een berichtje om te laten weten dat de kids HEEL erg enthousiast zijn (meisjes van 10 en 6 en jongen van 8). Mijn vrouw en ik schieten regelmatig in de lach, zeker om Nebu’s Cupcake club. Wat een topproduct.” 

 • “JA, WIJ ZIJN DIKKE FANS en als we als meesters en juffen een cijfer mochten geven voor dit kunstwerk dan was het een 10+. Zoveel verschillende stemmetjes, super heerlijke muziek, zoveel inhoudelijke troost, zoveel afwisseling in alles, het perspectief vanuit de jonge jongens, verrassende bruutheid en een aantrekkelijke heilige God die er steeds bij is.”
 • Natuurlijk konden ze hier niet wachten… vol spanning hebben ze (wij allemaal) het slot (aflevering 12 van Daniel) afgeluisterd. Een waardig slotakkoord! Mooi werk!
  Weet niet of ik het je al eens had gemeld, maar onze jongste (6) zei eens na het luisteren: 
  Wat zou het gaaf zijn als dit echt was gebeurd.” Dus wij legden uit dat bijbelverhalen waargebeurde verhalen zijn. Waarop ze antwoordde: Oh, dan bestaat God echt!”

 • De kinderen zijn zo enthousiast over deel 1 dat ze deel 2 van hun eigen zakgeld hebben gekocht :). 
  Arike


 • Met veel plezier hebben mijn kids (en ook wij 🙂) geluisterd naar de verhalen van Daniël tijdens onze vakantiereis.Je ziet alles zo voor je ogen gebeuren en sommige dingen wisten we helemaal niet, we hebben zelfs tijdens onze vakantie het hele Bijbelboek Daniël weer gelezen om te checken (ff checken!:)) of alles ook zo in de Bijbel stond. Veel succes met je werk en dank dat we zo hebben mogen genieten!
  Lidy
 • “We hebben gisteren deel 1 in de auto met onze kinderen van 7 en 4 jaar geluisterd. Ze waren meteen geboeid door wat ze hoorden. We moesten erg lachen om de grapjes en de oudste ging helemaal aan bij de vragen die tussendoor gesteld werden. Goede afwisseling tussen tekst, zang, muziek.
  Echt iets om meerdere keren te luisteren, er zit veel in. Het is voor de kinderen leuk om het vaker te horen en te gaan herkennen. Als ouder was ik ook enthousiast over de thema’s als vertrouwen die erin verwerkt zitten. Of die Bijbeltekst ‘Hij geeft het zijn geliefden in de slaap’. “
 • “Even een berichtje van hier over ‘de bijbel om je oren’. Het is ideaal tijdens het ontbijt op de dagen dat ze naar school gaan. Even een bijbelmomentje en omdat het verhaal van het schrijven op de muur best lastig is hebben we die er in ‘de bijbel voor jullie’ bij gezocht en later op de dag nog weer gelezen, een mooie aanvulling. De kids vinden het erg leuk! We hopen natuurlijk op een vervolg van een ander bijbelboek ;)We hebben er nog 2 te gaan maar ik denk dat we ze dan nog een keer doen. Maar echt, zo knap bedacht! De creativiteit met woorden en de boodschap, complimenten!! “
  Harianne


 • We hebben het slaapliedje van Daniël in ons repertoire opgenomen. Zo fijn zorgeloos en compact. En meditatief. Ik wordt zelf ook heel anders wakker door het idee wakker gekust te zijn door de Schepper.”
  Henrieke 


 • De kids gingen stuk om de papegaai. Mijn favoriete stuk is nu het extreem herkenbare “Het eten is klaar, het eten is klaar, het eten is klaar….” 
  Niek

Handgeschreven recensie: