Nieuwe serie: Noach

Er komt een nieuwe serie aan!
Op dit moment zijn we volop bezig met het maken en schrijven van een nieuw hoorspel over Noach. Zes afleveringen waarin we je meenemen met Noach en zijn gezin. Over de bouw van een kolossale boot. Over de dieren, die af en toe ook iets te melden hebben. Over leven op een boot met regen, storm en heel veel wachten… Over bang zijn en vertrouwen. Over Noach die doet wat God vraagt en over God die Zijn woord houdt. 

Een nieuwe serie die je meesleurt aan je oren in dit bekende Bijbelverhaal. En natuurlijk weer meer spannende vertelling, checkvragen en nieuwe liedjes.

Op dit moment zijn de eerste 3 afleveringen af, begin november (2021) is de hele serie af. Bestellen kan nu al, op die manier help je ons om dit financieel allemaal mogelijk te maken. En dan krijg je, zodra er weer een nieuwe aflevering klaar is, deze meteen in je mailbox. Steeds een primeur!

Deze serie kost € 11,95.

Alvast een voorproefje: korte fragmentjes uit aflevering 1 van Noach.

De kids gingen stuk om de papegaai. Mijn favoriete stuk is nu het extreem herkenbare “Het eten is klaar, het eten is klaar, het eten is klaar….” 
Niek