Daniël II – serie 2
Daniël heeft een hoge baan gekregen aan het hof van Babel. Terwijl de koningen van Babel steeds veranderen, blijft Daniel op zijn plek. En daar gebeuren spannende dingen…

De tweede serie van Daniël vertelt natuurlijk het vervolg op deel 1. Deze serie bestaat uit 5 afleveringen van ongeveer 9 minuten per stuk en ze vertellen samen over hoofdstuk 4 t/m 6 van het bijbelboek. Over Nebukadnezars die leeft als een koe, over het schrift op de wand en natuurlijk over Daniël in de leeuwenkuil

Deze serie kost €9,95. Deze serie is het leukst als je ook serie I hebt.
Serie I en II kosten samen € 21,95.
(Serie I kost 14,95.)

Natuurlijk konden ze hier niet wachten… vol spanning hebben ze (wij allemaal) het slot (aflevering 12) afgeluisterd. Een waardig slotakkoord! Mooi werk!
Weet niet of ik het je al eens had gemeld, maar onze jongste (6) zei eens na het luisteren: 
Wat zou het gaaf zijn als dit echt was gebeurd.” Dus wij legden uit dat bijbelverhalen waargebeurde verhalen zijn. Waarop ze antwoordde: Oh, dan bestaat God echt!”Bij deze serie zijn ook napraatvragen en opdrachten geschreven. Benieuwd? Deze zijn gratis en vind je hier.

Meer horen? Kijk hier voor alle luistervoorbeelden.

Leuk weetje: Elke serie van de Bijbel om je oren heeft zijn eigen logo-poppetje. Emma de Zwaan tekende een Daniël met een stoere vlammenhanekam. En omdat Daniël twee series heeft, hebben ze hun eigen kleur gedachtenwolk gekregen.