Daniël I – serie 1
Deze serie gaat over Daniël. 
Daniël  is een gewone jongen. Maar op een dag verandert zijn leven compleet. Het leven van hem en zijn drie vrienden wordt totaal op zijn kop gezet.

Deze serie bestaat uit 7 afleveringen van ongeveer 8 minuten per stuk, waarin het Bijbelverhaal van Daniël (gebaseerd op Daniel 1-3) wordt verteld. Vanaf het moment dat hij samen met zijn vrienden gevangen genomen wordt tot en met het wonder van de vuuroven.

Deze serie kost € 14,95.

“JA, WIJ ZIJN DIKKE FANS en als we als meesters en juffen een cijfer mochten geven voor dit kunstwerk dan was het een 10+. Zoveel verschillende stemmetjes, super heerlijke muziek, zoveel inhoudelijke troost, zoveel afwisseling in alles, het perspectief vanuit de jonge jongens, verrassende bruutheid en een aantrekkelijke heilige God die er steeds bij is.”

“Even heel kort een berichtje om te laten weten dat de kids HEEL erg enthousiast zijn (meisjes van 10 en 6 en jongen van 8). Mijn vrouw en ik schieten regelmatig in de lach, zeker om Nebu’s Cupcake club. Wat een topproduct.” Bij deze serie zijn ook napraatvragen en opdrachten geschreven. Deze zijn gratis en vind je hier.

Meer horen? Kijk hier voor alle luistervoorbeelden.

Leuk weetje: Elke serie van de Bijbel om je oren heeft zijn eigen logo-poppetje. Emma de Zwaan tekende een Daniël met een stoere vlammenhanekam. En omdat Daniël twee series heeft, hebben ze hun eigen kleur gedachtenwolk gekregen.